Däckbyte i Falkenberg. Sommar som vinter.

Vi utför däckbyte på allt som rullar.

Vill du ha hjälp med däckbyte? Välkommen till Bestdrive i Falkenberg! Vi byter dina däck oavsett om det är däckbytessäsong eller om du köpt nya däck som du vill ha monterade. Vi vill alltid ge dig bästa service så att du tryggt kan rulla ut från vår verkstad med bra däck.

 

Dags att byta däck? Kom in till Best Drive i Falkenberg!

Bestdrive i Falkenberg utför däckbyten på personbilar och är specialiserade på däck. Vid ett däckbyte kontrollerar vi alltid mönsterdjup och lufttryck och meddelar dig om vi upptäcker några brister då vi värnar om säkerheten på vägarna, både för dig och andra trafikanter.

Vi vill göra ditt bilägande så enkelt och smidigt och därför erbjuder vi även däckförvaring under optimala förhållanden för dina däck då de inte används.

Boka din tid för däckbyte online här.

 

Vad innebär vinterväglag?

När vinterväglag råder är det lag på att ha vinterdäck på bilen. Vad som räknas som vinterväglag är om det finns snö, modd, is eller frost på vägbanan och då ska du alltid ha vinterdäck monterade på bilen.

 

Byta till sommardäck

Det är tillåtet att köra med sommardäck på bilen mellan den 1 april till 1 december. Du måste dock ha sommardäck på mellan den 16 april och 30 september.

 

Byta till vinterdäck

Bilen måste vara utrustad med vinterdäck om det råder vinterväglag ute samt mellan datumen 1 december till 31 mars. Det är dock tillåtet att köra med vinterdäck mellan den 1 oktober och 15 april.

Kontakta oss:

JJ’s Däck AB

Oktanvägen 1B

311 32 Falkenberg

Ring oss på: 0346-87555

Mail: butik@jjsdack.se

 

 Öppettider:

Måndag – Fredag 08.00 – 17.00

Lunchstängt 12-13