JJ’s Däck

Falkenberg

Däckförvaring i Falkenberg

Däck- samt bilservice

Att köra däck fram och tillbaka till verkstaden, rengöra dem, märka dem, ordna med ställningar i garaget eller förrådet och skyddsplast. Låter det lockande? Om inte, vill vi varmt rekommendera vårt däckhotell.

På Bestdrives däckhotell tar vi hand om dina däck på allra bästa sätt mot en kostnad som lönar sig i både tid och pengar. Genom att använda ett däckhotell ökar du också livslängden på dina däck.

Däckförvaring på rätt sätt

När vi ”checkar in” dina däck på vårt däckhotell behöver du inte hantera dem själv alls. Det gör du lättast i samband med att du byter från vinterdäck eller sommardäck. Vi rengör dina hjul noga, gör en däckdjupsmätning och analyserar skicket. Efter det får däcken sin plats på vårt lager, som har en sval och torr miljö som gummit mår bra av. Däcken håller sin form och gummit riskerar inte att torka ut. Det lönar sig att förvara däcken på ett korrekt sätt mellan säsongerna!

Vi hör av oss inför nästa däckbyte

Är slitaget på däcken sådant att du behöver nya, hjälper vi dig självklart med rådgivning och inköp, om du så önskar. Efter det skickas det ut en bokad tid på SMS eller via brev.

Allt för att du ska vara väl förberedd och rulla säkrare på vägarna.

Pris

Däckhotell, inkl. skifte förvaring o tvätt 780:-/säsong.

Måndag – Fredag 08.00 – 17.00

Lunchstängt 12-13